Algemene voorwaarden

Privacy

We verzamelen alleen de persoonsgegevens die je vrijwillig met ons deelt via de webshop en het contactformulier voor onze nieuwsbrief.
Bij webshopbestellingen of bij het registreren van een webshopaccount vragen we je om je naam, afleveradres en e-mailadres met ons te delen. Voor de nieuwsbrief vragen we je om je naam, locatie en e-mailadres in te vullen. We gebruiken deze gegevens uitsluitend om je met jouw toestemming je aankopen en onze nieuwsbrief toe te sturen.

We delen je gegevens niet met derden. Je accountgegevens worden uitsluitend opgeslagen voor een snellere afhandeling en je persoonlijke bestelgeschiedenis op de webshop. 

Auteursrecht

Alle componenten van de website – tekst, afbeeldingen, logo’s, enz. – zijn het intellectuele eigendom van Hama Gallery. Deze inhoud mag niet worden gepubliceerd of verspreid door derden zonder schriftelijke toestemming van Hama Gallery. 

Registratie

Hama Gallery staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 72737220. Op alle aankopen in de webshop van Hama Gallery is Nederlands recht van toepassing.